TERAPEUTÁINK

MORVAYNÉ HOLLENCZER ELVIRA

vezető gyógytornász-fizioterapeuta MSc

1989-ben a SOTE Egészségügyi Főiskolai karán szereztem gyógytornász BSc diplomát. 1989 szeptemberétől 1999 októberéig az ORFI reumatológiai osztályán dolgoztam, majd 2012 novemberéig a Budai Irgalmasrendi Kórház Lymphoedema ambulanciáján láttam el a hozzám forduló betegeket. 2008 áprilisa óta az EGYENSÚLY Gyógytorna Magánrendelő tulajdonosa és vezető gyógytornászaként segítek a hozzám forduló, nyiroködémában szenvedő vagy gyógytornára szoruló pácienseken. Egyéb végzettségeim: Lymphoedema kezelés (1996), Mechanical Diagnosis and Therapy – McKenzie Institute International – A (1997), B (1998), C (2000), Kineziológia, humán mozgástan (1999), Speciális Manuális Terápia 2003-2004). MESZK és a Magyar Gyógytornász Társaság tagja vagyok. Publikációim jelentek meg a Mozgásterápia folyóiratban illetve a Korhatár magazinban. 2020-ban a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karon fizioterapeuta MSc diplomát szereztem.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés:     +36 20 578 5013


FÜREDI RITA

gyógytornász-fizioterapeuta

Gyógytornász diplomámat a HIETE Egészségügyi Főiskolán szereztem 1997-ben. Még itt sajátítottam el a nyiroködéma kezelésének alapjait egy speciális tanfolyamon Prof. Dr. Daróczi Judittól és Kapitány Zsuzsától. Munkámat húsz éve különböző szakterületeken végeztem úgy, mint neurológia, angiológia és otthonápolás. 1999-ben kerültem a Gottsegen György Országos Kardiológia Intézetbe, ahol gyerek és felnőtt kardiológiai valamint szívsebészeti osztályokon is dolgoztam. Abban az időben a Magyar Szív Egyesületben is tevékenykedtem, fenntartó tornát tartva a szívbetegeknek. 2017-ben a Magyar Nyirokterapeuta Társaság alelnökének választottak, majd 2020 februárjától az elnöki tisztség betöltésére kértek fel.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés: +36 70 629 9275


KASNYA-KOVÁCS ORSOLYA

gyógytornász-fizioterapeuta

Pécsi Tudomány Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem, tapasztalatomat a traumatológia osztályán bővítettem.

További tanulmányaim, továbbképzésiem:

  • Kinezio Tape
  • Fascia Distorzios Modell (FDM) 1
  • Köpöly

Várom kedves betegeinket, akik enyhíteni szeretnék akut vagy régóta fennálló panaszaikat, testi állapotuk javulását szeretnék elérni vagy műtét utáni rehabilitációban szeretne gyógytorna kezelést kapni.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés:     +36 30 975 4949


KONCZ ANDREA

gyógymasszőr

2019 tavaszán vizsgáztam masszőrként. A vizsga után, azonnal a Széchenyi Gyógyfürdőhöz kerültem és itt dolgoztam annak 2020 márciusi zárásáig. Örülök, hogy az ott szerzett sokrétű tapasztalatot itt kamatoztathatom! Hiszek a szervezet öngyógyító erejében és az ezt stimuláló természetes gyógymódokban. Az értő és elfogadó emberi érintés ezen gyógymódok egyike, ezért is lettem masszőr!

A kezelések zavartalansága érdekében, kérem, SMS-t küldjenek a következők szerint:

  • bejelentkezés vagy kérdések: 1
  • időpont módosítása, vagy lemondása: 2

Mindenkit visszahívok, csak ne titkosítsák a számot!

Bejelentkezés: +36 30 407 0728


MAGYAR IRÉN

gyógytornász-fizioterapeuta

Gyógytornász végzettség megszerzése után számos tanfolyamon, továbbképzésen vettem részt azért, hogy a betegeim problémáira minél szélesebb körben találjak megoldást. Rendelkezem McKenzie „A” végzettséggel, elsajátítottam a perifériás idegmobilizációs technikákat, részt vettem a lumbalis stabilizációs tanfolyamon, manuális lymphodrainage és kompressziós terápián, továbbá sikeresen elvégeztem a kinematic taping tanfolyamot. Manuálterápiával is foglalkozom.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés:     +36 70 226 5762


MORVAY LÁSZLÓ

lágylézer terapeuta

1989-ben végeztem a Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskola Gyengeáramú Karon Orvostechnikai Szakon. 2014-ben a Gyógylézer Család – Lézer Praxis tanfolyamát elvégezve lézerterapeutaként várom a pácienseket az Egyensúly Gyógytorna Magánrendelőben. 2015-ben a SOTE Honvéd és Katasztrófa Orvosi tanszék lágylézer terápia képzését végeztem el Prof. Dr. Sandra Sándor vezetésével.

A lágylézer terápiával elsősorban a sportsérüléseket követő rehabilitációs során érünk el kimagasló eredményeket az általunk használt Zimmer Medizintechnik OptonPro 7W-os készülékével.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés: +36 20 413 2658