TERAPEUTÁINK

MORVAYNÉ HOLLENCZER ELVIRA

vezető gyógytornász-fizioterapeuta MSc

1989-ben a SOTE Egészségügyi Főiskolai karán szereztem gyógytornász BSc diplomát. 1989 szeptemberétől 1999 októberéig az ORFI reumatológiai osztályán dolgoztam, majd 2012 novemberéig a Budai Irgalmasrendi Kórház Lymphoedema ambulanciáján láttam el a hozzám forduló betegeket. 2008 áprilisa óta az EGYENSÚLY Gyógytorna Magánrendelő tulajdonosa és vezető gyógytornászaként segítek a hozzám forduló, nyiroködémában szenvedő vagy gyógytornára szoruló pácienseken. Egyéb végzettségeim: Lymphoedema kezelés (1996), Mechanical Diagnosis and Therapy – McKenzie Institute International – A (1997), B (1998), C (2000), Kineziológia, humán mozgástan (1999), Speciális Manuális Terápia 2003-2004). MESZK és a Magyar Gyógytornász Társaság tagja vagyok. Publikációim jelentek meg a Mozgásterápia folyóiratban illetve a Korhatár magazinban. 2020-ban a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karon fizioterapeuta MSc diplomát szereztem.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés:     +36 20 578 5013


KASNYA-KOVÁCS ORSOLYA

gyógytornász-fizioterapeuta

Pécsi Tudomány Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem, tapasztalatomat a traumatológia osztályán bővítettem.

További tanulmányaim, továbbképzésiem:

 • Kinezio Tape
 • Fascia Distorzios Modell (FDM) 1
 • Köpöly

Várom kedves betegeinket, akik enyhíteni szeretnék akut vagy régóta fennálló panaszaikat, testi állapotuk javulását szeretnék elérni vagy műtét utáni rehabilitációban szeretne gyógytorna kezelést kapni.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés:     +36 30 975 4949


KONCZ ANDREA

gyógymasszőr

2019 tavaszán vizsgáztam masszőrként. A vizsga után, azonnal a Széchenyi Gyógyfürdőhöz kerültem és itt dolgoztam annak 2020 márciusi zárásáig. Örülök, hogy az ott szerzett sokrétű tapasztalatot itt kamatoztathatom! Hiszek a szervezet öngyógyító erejében és az ezt stimuláló természetes gyógymódokban. Az értő és elfogadó emberi érintés ezen gyógymódok egyike, ezért is lettem masszőr!

A kezelések zavartalansága érdekében, kérem, SMS-t küldjenek a következők szerint:

 • bejelentkezés vagy kérdések: 1
 • időpont módosítása, vagy lemondása: 2

Mindenkit visszahívok, csak ne titkosítsák a számot!

Bejelentkezés: +36 30 407 0728


Turi Rebeka

2019-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetemen gyógytornász alap szakon, majd 2021-ben szereztem meg a mesterdiplomámat okleveles fizioterapeutaként.  2021-ben manuálterapeutának kezdtem tanulni, mely az ízületi működés helyreállítását célozza meg arra irányuló fogások használatával. A Dél-Pesti Centrumkórház Traumatológia Osztályán dolgozom főállásban. Munkámból adódóan jártas vagyok műtétek, balesetek utáni felépülésben, sportsérülések rehabilitációjában, izomerő, mozgástartomány visszaállításában.

 

Tanfolyamaim:

 • McKenzie A-A lumbális gerinc vizsgálata és kezelése
 • Szegmentális stabilizációs tréning az ágyéki gerinc szakaszon
 • Flossing terápia
 • Köpöly terápia
 • Kinezio tape
 • FDMI-Fascia Disztorziós Modell
 • Manuálterápia (folyamatban) Holisztikus Medicina-2 éves manuálterapeuta képzés

Szeretettel várok minden hozzám forduló Pácienst!

Bejelentkezés, időpont egyeztetés: +36 30 363 8241


MORVAY LÁSZLÓ

lágylézer terapeuta

1989-ben végeztem a Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskola Gyengeáramú Karon Orvostechnikai Szakon. 2014-ben a Gyógylézer Család – Lézer Praxis tanfolyamát elvégezve lézerterapeutaként várom a pácienseket az Egyensúly Gyógytorna Magánrendelőben. 2015-ben a SOTE Honvéd és Katasztrófa Orvosi tanszék lágylézer terápia képzését végeztem el Prof. Dr. Sandra Sándor vezetésével.

A lágylézer terápiával elsősorban a sportsérüléseket követő rehabilitációs során érünk el kimagasló eredményeket az általunk használt Zimmer Medizintechnik OptonPro 7W-os készülékével.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés: +36 20 413 2658