Rólunk

Előfordult már az életében, hogy egy rossz mozdulattól fájdalom hasított a derekába? Egész nap a számítógép előtt ül, és délutánra úgy érzi, mintha acélabroncs szorítaná a nyakát, netán egy véletlen sportsérülés miatt makacs fájdalmak kínozzák? A háziorvosa vagy a szakorvosa gyógytornát javasolt Önnek, vagy egyszerűen csak úgy érzi, hogy egy kis mozgásra vágyik?
Keressen fel minket, segítünk! Korszerűen felszerelt gyógytorna magánrendelőnkben olyan mozgásterápiákat alkalmazunk, amelyek segítségével a megbetegedett vagy sérült testrészek fájdalommentességét és mozgáskészségét állítjuk helyre. Gyógytornával a mozgásszervi megbetegedéseken túl reumatológiai, ortopédiai, traumatológiai, neurológiai és belgyógyászati kórképeknél is kiváló eredményeket érünk el. A sok éves tapasztalatnak és a világszínvonalú gépeinknek köszönhetően sikerrel vesszük fel a harcot a veleszületett vagy műtét következtében kialakult nyiroködémával is.
A gyógytornát más kezelés nem helyettesíti, és a hatása gyakran már egy alkalom után is érezhető.
Ha kellemes környezetben, madárcsicsergés mellett, a kezelés előtt vagy után egy finom csésze teát kortyolgatva szeretne gyógyulni, akkor válasszon minket, nem bánja meg!
Magánrendelőnk Budapest XI. kerületében, Újbuda szívében található, a Lágymányosi utcában.